Frequently Asked Question

You can also browse the topics below to find what you are looking for

Algemeen

Placework is een slim bureau voor werving en selectie van kandidaten. Wij combineren data met creativiteit, technologie en kennis van marketing om maximaal resultaat te behalen voor onze klanten.

Onze diensten omvatten situatieanalyse, strategieontwikkeling, campagneplanning, contentontwikkeling en optimalisatie, employer branding, en monitoring en rapportage.

Ons team heeft meer dan 15 jaar ervaring in data, online marketing en technologie. We hebben voor grote bedrijven zoals Unilever, Philips, Score, Futurumshop, Paradigit, Securitas en tientallen andere MKB bedrijven en corporates gewerkt.

Campagnes

We beginnen met een situatieanalyse om de huidige uitdagingen en kansen te begrijpen. Vervolgens stellen we doelstellingen op, ontwikkelen we een strategie en plannen we specifieke tactieken voor het creëren en verspreiden van inhoud. Daarna voeren we de campagnes uit en monitoren we deze voor effectiviteit.

  • Wij gebruiken een scala aan kanalen, zoals social media, e-mailmarketing, zoekmachine marketing, video marketing, enz. om onze campagnes te verspreiden. Welk kanaal het meest geschikt is, is afhankelijk van de situatie en doelstellingen.

Strategie

We beginnen met een situatieanalyse, waarin we de huidige situatie en uitdagingen begrijpen. Hierna bepalen we de doelstellingen voor de campagne. Vervolgens ontwikkelen we een strategie die zich richt op hoe we de doelstellingen kunnen bereiken, met inbegrip van een analyse van de doelgroep en een plan voor hoe we hen gaan bereiken.

Wij integreren Employer branding in onze recruitment strategie door het opbouwen van een sterk werkgeversmerk dat aantrekkelijk is voor potentiële kandidaten. Dit helpt om de juiste kandidaten aan te trekken en het proces effectiever te maken.

 
 

Content

Wij creëren inhoud die aansluit bij onze doelstellingen en die gericht is op onze doelgroep. Dit kan variëren van social media posts, video’s, e-mails, blogberichten, enz. We maken gebruik van onze kennis van marketing, technologie en data om onze inhoud zo effectief mogelijk te maken.

Wij gebruiken een aantal tools zoals analytics om de prestaties van onze inhoud te meten, zoals het aantal views, interacties, conversies, enz. We analyseren deze gegevens om te begrijpen welke inhoud het beste presteert en hoe we deze kunnen verbeteren.

We houden ons regelmatig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt, zowel op technologisch vlak als op inhoudelijk vlak. We analyseren deze trends en ontwikkelingen en passen ze toe in onze inhoud als dat gepast is.

Employer branding

Wij werken met onze klanten om een duurzame werknemer-relatie te creëren. Dit kan onder andere door onderzoek naar merkwaarden, positionering, videomarketing en data infrastructuur. Dit helpt om het bedrijf aantrekkelijker te maken voor potentiële kandidaten en een positief beeld te creëren bij de doelgroep.

Wij werken samen met onze klanten om een duidelijk beeld te krijgen van hun merkwaarden en positionering. We helpen om deze waarden en positie in al hun communicatie-uitingen te integreren, zodat een consistent beeld naar buiten wordt gepresenteerd.

Wij geloven dat werknemers een belangrijke rol spelen in het opbouwen van een sterk werkgeversmerk. We betrekken werknemers bij de branding activiteiten door ze te vragen om deel te nemen in content creatie zoals videocontent, testimonials en social media posts. Dit helpt om een authentiek beeld van de organisatie te geven en tevens positieve ervaringen van werknemers te delen.

 

Support

Wij bieden ondersteuning gedurende het hele proces, van situatieanalyse tot monitoring en rapportage. Dit omvat ook bijstellingen en aanpassingen gedurende het proces om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen behalen. We hebben ook een team van experts beschikbaar voor vragen of problemen die zich voordoen tijdens het proces.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, of door ons contactformulier op onze website in te vullen. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw verzoek

Niet jouw antwoord gevonden? Neem contact met ons op