Recruitment fit methode

Met ons Fit Programma zorgen wij voor geschikte kandidaten, tevreden medewerkers en een groeiende business. Samen optimaliseren we recruitment, verlagen we kosten en vergroten we je succes. Ontdek de kracht van een fitte organisatie!

Recruitment fit programma

Company fit: maak(t) je recruitment werk leuker

Maak je recruitment business toekomstbestendig

Veel recruitment agencies en teams hebben te maken met uitdagende processen. Het vinden van de juiste kandidaten in een competitieve arbeidsmarkt kan tijdrovend en kostbaar zijn. Door deze processen effectiever en efficiënter in te zetten, haal je meer resultaat in minder tijd!

In onze aanpak optimaliseren we samen met jou en het team jullie interne processen. Bijvoorbeeld:

Samen gaan we voor maximaal resultaat!

Recruitment marketing

Candidate fit: Meer kandidaten tegen lagere kosten

Recruitment marketing

75% van de mensen is niet op zoek naar een nieuwe baan. Zij kijken niet op job boards, zijn niet geïnteresseerd in vacature ads en vinden LinkedIn Inmails meestal irritant.

Met een slimme recruitment marketing strategie zorg je dat latent werkzoekenden je leren kennen, je leuk vinden en actie ondernemen. Wat we voor je gaan doen:

Client fit: meer business

Werving van nieuwe klanten

Door de optimalisatie van je recruitment marketing én je interne processen hou jij tijd over voor het schalen van jouw business. Naast de werving van kandidaten helpen wij je ook met het werven van klanten.

Een 360 graden aanpak noemen wij dat!

Met onze bewezen leadgeneratie aanpak bij tientallen klanten zorgen wij er voor dat jij in gesprek komt met jouw ideale klant. Wij helpen je graag met:

Recruitment business

Het begint bij het proces

De toekomst is mooi als je er op voorbereid bent!

Traditionele recruitment methoden kunnen tijdrovend en ineffectief zijn. Echter, de recruitment branche verandert in rap tempo. Je moet je aanpassen om mee te kunnen.

Onze bewezen aanpak helpt je om je werving slimmer in te zetten, te sturen op data, technologie te omarmen en je team klaar te stomen voor meer klanten én kandidaten in minder tijd!

Samen met jou bepalen we het plan van aanpak. We gebruiken hiervoor het SESAM model. Lees verder om meer te weten te komen over deze aanpak.

Recruitment maturity

Onze beloften

Wat kan je van ons verwachten?

Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

Persoonlijk

We houden van persoonlijk contact. Door samen een goede voorbereiding te doen voorkom je telleurstelling. En door je goed op de hoogte te houden over de voortgang kom jij niet voor verrassingen te staan!

Transparant

Een sterke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom vinden wij transparantie erg belangrijk in onze samenwerking. Ook als de resultaten niet zijn zoals we verwachtten.

Doelgericht

Zonder doelen geen fun! Bij ons gaat de vlag uit als we de doelstellingen van onze klanten behalen. Met onze aanpak werken we stapsgewijs naar het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

Een gezicht er bij is wel zo fijn

Meet onze toppers

We horen graag wat je wensen zijn!