Campagnes

Affiliate & influencers

Al een bewezen middel in de marketing wereld, maar nog nauwelijks ingezet binnen recruitment. Zonde!

Via influencers en websites die jouw werkgeversmerk en vacatures onder de aandacht brengen bij bezoekers, leden en volgers creëer je uniek bereik waar geen gesponsorde advertentie tegenop kan. Probeer het! 

  Laat websites je bedrijf en vacatures promoten

  Affiliatemarketing

  Wil je je werkgeversmerk en vacatures onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep zonder hoge kosten? Probeer affiliatemarketing!

  Door samen te werken met een groot netwerk aan websites breng je jouw organisatie en vacatures onder de aandacht bij jouw doelgroep.

  Affiliatemarketing zijn naast social media campagnes een goed aanvullend kanaal om je doelgroep te bereiken die minder ontvankelijk zijn voor advertenties. Je betaalt hiervoor een vast bedrag of een bedrag per sollicitant.

  Door samen te werken met affiliates, kun je je bereik vergroten en meer rendement halen uit je marketingbudget. 

  Laat influencers je bedrijf en vacatures promoten

  Influencer marketing

  Een andere goede manier om je organisatie en vacatures te promoten is via influencers. Afhankelijk van jouw doelgroep en boodschap zetten we influencers in om je werkgeversmerk en jobs onder de aandacht te brengen. De kracht van influencers is groot. Er is veel meer interactie op de uitingen ten opzichte van andere advertentievormen. Samen met affiliatemarketing zijn influencers een ruwe diamant in de recruitment branche.

  Onze beloften

  Wat kan je van ons verwachten?

  Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

  Persoonlijk

  We houden van persoonlijk contact. Door samen een goede voorbereiding te doen voorkom je telleurstelling. En door je goed op de hoogte te houden over de voortgang kom jij niet voor verrassingen te staan!

  Transparant

  Een sterke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom vinden wij transparantie erg belangrijk in onze samenwerking. Ook als de resultaten niet zijn zoals we verwachtten.

  Doelgericht

  Zonder doelen geen fun! Bij ons gaat de vlag uit als we de doelstellingen van onze klanten behalen. Met onze aanpak werken we stapsgewijs naar het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

  Voordelen van affiliate en influencer marketing

  Vrijblijvend advies ontvangen?