Home - Copywriting

Vacatureteksten schrijven

Als het gaat om het werven van nieuwe talenten, is een professionele vacaturetekst van groot belang. Een goede vacaturetekst zorgt ervoor dat je vacature opvalt tussen de concurrentie en je de kans op het vinden van de juiste kandidaten vergroot. Goede vacatureteksten is in deze markt van essentieel belang! Hoe spring je er uit dus de zee van (vaak saaie) vacatures?

Vrijblijvend advies

Kop koffie?

  Copywriting is een vak apart

  Ons vak apart!

  Feitelijk, beeldend, met humor, zonder humor, scherp, luchtig… het kan allemaal! Maar wat past bij jouw doelgroep?

  Als je je candidate persona’s in kaart hebt dan pas weet je hoe je de beste teksten moet schrijven. 

  We hebben ervaring in het schrijven van vacatureteksten die eruit springen, de juiste kandidaten aantrekken en jullie werkgeversmerk versterken. We begrijpen precies hoe we vacatures op een aantrekkelijke manier moeten presenteren, zodat jouw organisatie opvalt bij de juiste kandidaten. Ons advies: wij schrijven de teksten, kan jij je focussen op leukere dingen!

  Stapsgewijs

  Hoe maken we de perfecte vacature?

  Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

  2. Jullie identiteit

  Waarom zijn jullie zoals jullie zijn? Waarom moet iemand bij jullie solliciteren? Wat kenmerkt jullie organisatie? Waarom zijn jullie fantastisch? Zo maar wat vragen die echt nodig zijn om spot on teksten te schrijven!

  3. Concept teksten

  De basis is gelegd. We gaan aan de slag met de concept teksten. Als we ons werk goed hebben gedaan hebben we voldoende informatie over de functie, de tone-of-voice en de kanalen waar we (of jullie) de vacatures gaan promoten.

  4. Plaatsen

  Als de teksten zijn goedgekeurd en ze staan op de site dan zijn we ready to rumble! Afhankelijk van de samenwerking en de gekozen strategie gaan we aan de slag met de vacature promotie op de kanalen die het meest passen bij de doelgroep.