Data & Analytics

Data Analyse

Loop je tegen beperkingen aan bij het werven van nieuw talent? Weet je niet welke bronnen het meest effectief zijn voor het vinden van geschikte kandidaten? Zie jij door de enorme hoeveelheid data (bomen) de inzichten (het bos) niet meer?

Wij zorgen er voor dat jij de juiste inzichten hebt om de juiste beslissingen te nemen. Wil je weten hoe? Vul je e-mail adres in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Valideer en optimaliseer

  Meten = weten = verbeteren

  Hoe zorg je dat je de juiste data verzamelt en analyseert om je recruitment strategie aan te passen? Wij helpen je bij het verzamelen van data over de website prestaties, het online gedrag van je doelgroepen, concurrentie, etc.

  We zetten data om in concrete inzichten, zodat jij precies weet wat het resultaat is van de recruitment inspanningen. 

  Recruitment dashboard

  Samen bepalen we de Key Performance Indicators (KPI’s). Deze KPI’s verwerken we in een overzichtelijk dashboard, zodat jij in de enorme berg aan data altijd eenvoudig de juiste inzichten hebt. 

  Zo kun je de juiste kandidaten aantrekken en de groei van je organisatie bevorderen.

  Onze beloften

  Wat kan je van ons verwachten?

  Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

  Persoonlijk

  We houden van persoonlijk contact. Door samen een goede voorbereiding te doen voorkom je telleurstelling. En door je goed op de hoogte te houden over de voortgang kom jij niet voor verrassingen te staan!

  Transparant

  Een sterke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom vinden wij transparantie erg belangrijk in onze samenwerking. Ook als de resultaten niet zijn zoals we verwachtten.

  Doelgericht

  Zonder doelen geen fun! Bij ons gaat de vlag uit als we de doelstellingen van onze klanten behalen. Met onze aanpak werken we stapsgewijs naar het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

  Wij staan voor je klaar

  Neem contact met ons op

  Wil je meer weten over hoe je meer inzicht krijgt in je recruitment inspanningen en hoe je data kan inzetten in je wervingsstrategie? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag!