Home - Employer branding

Employer Branding

Wij geloven dat een sterk employer brand de sleutel is tot succes. Een sterk werkgeversmerk helpt bij het aantrekken van de beste kandidaten, vermindert het werknemersverloop en verhoogt de loyaliteit van medewerkers. Maar hoe bouw je een sterk werkgeversmerk op? En wat heb je daar voor nodig? Wij helpen je graag met:

 • De ontwikkeling van aantrekkelijke bedrijfswebsites, werken-bij websites en landingspagina’s
 • Indrukwekkende bedrijfsvideo’s
 • Effectieve branding campagnes

Vrijblijvend advies?

  Fundament van iedere organisatie

  Kernwaarden en waardepropositie

  Om de juiste kandidaten aan te trekken is het van groot belang dat jouw doelgroep zich in jouw organisatie herkent. Wat kenmerkt de organisatie cultuur? En wat heb je te bieden als werkgever?

  Bij iedere samenwerking zitten we samen om in te zoomen op je kernwaarden, je waardepropositie en je candidate persona’s. Zo creëren we een stevig fundament voor de perfecte website content en campagne uitingen. 

  Onze beloften

  Het proces

  Wij zorgen ervoor dat kandidaten jullie organisatie leren kennen en graag willen solliciteren!

  1. Situatieanalyse

  We gaan met jouw in gesprek om de doelen en de organisatie identeit in kaart te brengen. Bij voorkeur interviewen we medewerkers om een compleet beeld te krijgen. Tot slot duiken we de data in om inzicht te krijgen hoe kandidaten nu met jullie organisatie in aanraking komen.

  2. Content creatie

  Afhankelijk van jullie behoefte en budget gaan we aan de slag met de content. Moet er een Werken-bij site ontwikkelt worden? Wil je video's gebruiken in je communicatie? Welke teksten gaan we gebruiken, etc. Wij ontzorgen ook in deze stap.

  3. Campagnes

  In de campagne fase richten we de campagnes in per fase in de funnel. Per fase in de funnel hebben we een andere targeting, boodschap en KPI's. Zo nemen we de kandidaat mee in jullie organisatie verhaal en maken we hen klaar om te solliciteren!

  Wij staan voor je klaar

  Neem contact met ons op

  Wil jij je organisatie verhaal ook vertellen en zo aantrekkelijk worden voor potentiële kandidaten? Neem dan contact met me op! Ik kom vrijblijvend op de koffie.