Campagnes

Recruitment marketing automation

Geef je wervingsproces een boost met marketing automation. Met deze effectieve marketingmethode bespaar jij tijd én geld. 

Wij denken slim met je mee hoe jij wervingsprocessen kan automatiseren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 

  Bespaar tijd, geld en energie voor andere belangrijke zaken!

  Automatiseer jouw recruitment processen

  Slimme recruitment gaat er ook om hoe je je eerstvolgende Euro en eerstvolgende uur aan besteed. Met recruitment automation maak jij recruitment leuker, efficiënter en effectiever.

  Target de juiste doelgroep en communiceer met de juiste boodschap. Op basis van interactie met LinkedIn Inmail, advertenties, vacatures of gedrag op de Werken-bij pagina zorgen wij voor de logische opvolg communicatie.

  We maken meerdere automation workflows en stemmen per stap in de workflow de boodschap samen met jou af. Zo leidt je potentiële kandidaten en sollicitanten eenvoudig door de recruitment funnel. 

  Gratis automation workflow ontvangen gebaseerd op jouw candidate journey? Neem contact op!

  Onze beloften

  Wat kan je van ons verwachten?

  Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

  Persoonlijk

  We houden van persoonlijk contact. Door samen een goede voorbereiding te doen voorkom je telleurstelling. En door je goed op de hoogte te houden over de voortgang kom jij niet voor verrassingen te staan!

  Transparant

  Een sterke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom vinden wij transparantie erg belangrijk in onze samenwerking. Ook als de resultaten niet zijn zoals we verwachtten.

  Doelgericht

  Zonder doelen geen fun! Bij ons gaat de vlag uit als we de doelstellingen van onze klanten behalen. Met onze aanpak werken we stapsgewijs naar het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

  Voordelen van recruitment marketing automation

  Vrijblijvend advies ontvangen?