Campagnes

SEA & SEO

Met zoekmachinemarketing ben je vindbaar op voor jouw relevante zoektermen. Dit kan via betaalde campagnes (SEA) of door optimalisatie voor de gratis zoekresultaten en Google Jobs (SEO).

Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij jouw ideale partner om dit steeds complexere speelveld te bespelen.

Meer weten? Vind ons door contact op te nemen!

  Techniek, content & autoriteit

  Wordt beter vindbaar met SEO

  Twijfel je aan de technische staat van je website, content of de gehele SEO-strategie? Of investeer je al in goede vacature- en bedrijfscontent, maar blijft het aantal sollicitanten achter? Wij helpen je graag om je bedrijf en vacatures beter vindbaar te maken en je doelgroep effectief te bereiken. 

  Een goede SEO aanpak is gebaseerd op 3 peilers: Techniek, Content en Autoriteit

  Wij zorgen er samen met jou voor dat de technische staat van de website optimaal is voor zoekmachines en Google Jobs. We creëren content en vacatureteksten op basis van het zoekpotentieel die we door uitgebreid onderzoek in kaart brengen en we verhogen je autoriteit door een uitgekiende linkbuilding strategie. 

  Goede resultaten uit SEO heeft tijd nodig. Op langere termijn is dit echter een rendabel kanaal. Meer weten? Neem contact op!

  Stuur op gerichte KPI's zoals site bezoek en sollicitaties

  Search Engine Advertising (SEA)

  Betaald adverteren in de zoekresultaten is de afgelopen jaren een stuk complexer geworden. Toegenomen concurrentie, hoge kosten per klik en talloze toepassingen in de Google/Microsoft Ads interface. Het niet juist inzetten van je Google Ads kan je veel budget kosten. Wij helpen je om het maximale uit je Ads budget te halen! Door onder andere een goede zoekwoorden analyse, de juiste targeting, een funnel gebaseerde biedstrategie en de optimalisatie van landingspagina’s zorgen wij dat jij je doelstellingen haalt. 

  Zet SEA ook op een effectieve manier in en werf gericht  gekwalificeerde sollicitanten!

  Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

  Onze beloften

  Wat kan je van ons verwachten?

  Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

  Persoonlijk

  We houden van persoonlijk contact. Door samen een goede voorbereiding te doen voorkom je telleurstelling. En door je goed op de hoogte te houden over de voortgang kom jij niet voor verrassingen te staan!

  Transparant

  Een sterke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom vinden wij transparantie erg belangrijk in onze samenwerking. Ook als de resultaten niet zijn zoals we verwachtten.

  Doelgericht

  Zonder doelen geen fun! Bij ons gaat de vlag uit als we de doelstellingen van onze klanten behalen. Met onze aanpak werken we stapsgewijs naar het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

  Wij staan voor je klaar

  Neem contact met ons op

  Als u geïnteresseerd bent in onze diensten voor SEA en SEO voor recruitment, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder met het versterken van uw wervingsstrategie en het vinden van de juiste kandidaten.