Home - videoproductie-recruitment

Recruitment video

Video is tegenwoordig onmisbare in recruitment. Met een sterke bedrijfsvideo of jobclip kun je jouw bedrijf, cultuur en vacatures op een aansprekende manier tonen aan potentiële werknemers. 

We gaan graag met je in gesprek hoe je video in kan zetten in je employer branding en werving. Jullie behoefte staat hierin centraal.  Wij zorgen er ook voor dat de video’s professioneel ogen en optimaal worden gepromoot op verschillende online platformen.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij je kunnen helpen jouw recruitment te verbeteren met video.

 

Vrijblijvend advies

Kop koffie?

  Danny Westland - Placework

  Waarom je niet zonder video kan!

  Voorbeelden van Recruitment video's

  Stapsgewijs

  Hoe maken we recruitmentvideo's?

  Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

  1. Inventarisatie

  Met veel enthousiasme staan we klaar om jouw ideeën aan te horen. We zijn heel benieuwd naar jullie doelen, merkwaarden, propositie en drijfveren. Dit gesprek vormt de basis van het videoscript.

  2. Script

  De basis is gelegd. We gaan aan de slag met het concept. Het script, de opname locaties, het materiaal en meer. Al deze facetten worden in deze fase samen met jullie vastgelegd.

  3. Opnames

  The fun part! Alle voorbereidingen worden tijdens deze stap vertaald naar een goed verhaal. Alles wat we hebben bepaald wordt doorvertaald in beeld! Licht, geluid, camera, ACTIE!

  4. Montage & oplevering

  Met een grote kop koffie nemen we plaats achter de computer. De beste beelden worden uitgekozen en gemonteerd. We maken de video helemaal naar jullie wens. Na een feedback ronde maken we video definitief.