Data & Analytics

Dashboarding

Met onze dashboarding diensten, krijgt u eenvoudig inzicht in al uw recruitment gegevens. Bij Placework bieden wij professionele diensten aan voor het bouwen van dashboards, zodat u snel en efficiënt kunt beslissen voor uw recruitment.

  Jouw meetbehoefte centraal

  Maak de juiste beslissingen

  Met dashboarding krijg je eenvoudig inzicht in belangrijke data punten zoals kanaalprestaties, website gedrag, kandidaat engagement, etc. Dit helpt je de juiste beslissingen te nemen en jullie recruitment strategie te versterken.

  Afhankelijk van je wensen en budget maken we gebruik van een standaard template of bouwen we dashboards op maat. In een requirements sessie bepalen we jullie meet behoefte. Vervolgens verzamelen we de juiste data en maken we deze inzichtelijk. 

   

  Recruitment dashboard

  Onze beloften

  Wat kan je van ons verwachten?

  Recruitment is mensenwerk. Dit staat centraal in onze samenwerking.

  Persoonlijk

  We houden van persoonlijk contact. Door samen een goede voorbereiding te doen voorkom je telleurstelling. En door je goed op de hoogte te houden over de voortgang kom jij niet voor verrassingen te staan!

  Transparant

  Een sterke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom vinden wij transparantie erg belangrijk in onze samenwerking. Ook als de resultaten niet zijn zoals we verwachtten.

  Doelgericht

  Zonder doelen geen fun! Bij ons gaat de vlag uit als we de doelstellingen van onze klanten behalen. Met onze aanpak werken we stapsgewijs naar het resultaat wat we samen voor ogen hebben.

  Wij staan voor je klaar

  Neem contact met ons op

  Interesse in onze recruitment dashboarding mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag verder!